Odată cu reluarea cursurilor școlare, Publitrans a mărit cu 7 numărul autobuzelor de pe trasee, pe liniile 2, 2B, 13, 13B, 8 și 19.

„Gradul de încărcare a autobuzelor este monitorizat permanent şi sunt luate măsuri pentru asigurarea capacităţii de transport în contextul pandemiei de COVID-19. Publitrans le recomandă călătorilor să evite aglomeraţia şi să aştepte următorul autobuz, pentru a nu pune în pericol sănătatea lor sau a celorlalţi cetățeni. De asemenea, călătorii sunt rugați să respecte regulile impuse, atât la urcarea în autobuz, cât şi în timpul călătoriei”, transmite societatea de transport public local de călători a municipalității piteștene.

Publitrans reamintește că elevii din învăţământul preuniversitar acreditat/autorizat beneficiază (pe parcursul întregului an, inclusiv în vacanțe) de abonamente lunare gratuite, care se eliberează la toate cele 18 puncte de vânzare de bilete şi abonamente aflate în staţiile de autobuz din Pitești. Abonamentele pot fi ridicate și de la unitățile de învățământ, acolo unde există convenții încheiate în acest sens cu Publitrans. Până acum, au încheiat astfel de convenții Colegiul Național „Zinca Golescu”, Colegiul Național „I.C. Brătianu”, Școala Gimnazială „Traian”, Școala Gimnazială „Matei Basarab” și Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân”.

Eliberarea abonamentelor se face în baza carnetului de elev emis de unitatea de învăţământ, vizat prin ştampilă pentru anul în curs (copie şi original).

Abonamentele gratuite sunt valabile pe toate liniile de transport din municipiu.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *