PSD-iștii sunt foc și pară pe fostul lor coleg de partid Sorin Apostoliceanu. Dumitru Tudosoiu, de pildă, îl acuză pe actualul lider al consilierilor locali PNL din Pitești că are un comportament nedemocratic în calitatea sa de președinte de ședință în CL.

„O chestiune care văd că se multiplică în fiecare ședință a Consiliului Local: atitudinea președintelui de ședință, care văd că se comportă ca un mic tiran. Frustrat de pierderea alegerilor, încearcă să dirijeze totul în numele democrației și al grupului majoritar (n.r. – PNL – USR-PLUS). Cum spunea cineva pe Facebook, un mic Nero, care nu a avut suficientă benzină să incendieze Piteștiul.

Un sfat, stimate domn: respectul se câștigă, nu se impune de la masa președintelui de ședință!”, afirmă Dumitru Tudosoiu cu privire la Sorin Apostoliceanu.

Reacția consilierului municipal Dumitru Tudosoiu vine după ședința de ieri a CL Pitești, în care, printre altele, majoritatea PNL – USR-PLUS și-a impus oamenii în comisia de circulație a municipalității (aici, amănunte) și a respins proiectul de încetare a mandatului de consilier local al PSD-istului Lucrețiu Tudor (detalii, aici).

Contactat de Pitești 24, Apostoliceanu a refuzat să îi dea replica lui Dumitru Tudosoiu, rezumându-se să spună că nu îl interesează ce afirmă acesta.

Amintim că Sorin Apostoliceanu a plecat din PSD și s-a înscris în PNL, partid din partea căruia, la alegerile locale din vara acestui an, a candidat pentru funcția de primar al Piteștiului. Fără succes, însă. Alegerile au fost câștigate de Cristian Gentea, de la PSD.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *