Camerele stradale de supraveghere video au surprins noi imagini cu persoane din afara Mioveniului care descarcă, din autoturisme și autoutilitare, mari cantități de gunoi – gunoi care nu este menajer – în containere de pe raza orașului.

Numărul cazurilor de acest fel s-a înmulțit. Prin urmare, și cantitatea de gunoi colectat de firma de salubritate în Mioveni a crescut considerabil, lucru care generează costuri suplimentare pentru serviciile de transport, selectare și depozitare.

„Abandonarea gunoiului nemenajer pe domeniul public, fie în rampele amenajate, fie în alte spații, de către persoanele care NU LOCUIESC în orașul Mioveni și care nu sunt înregistrate ca plătitoare a taxei de salubritate este interzisă”, atenționează primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Amenda pentru asemenea fapte este de 500 de lei pentru persoanele fizice și de 1.000 de lei pentru persoanele juridice.

„Totodată, le atragem atenția cetățenilor din toate zonele și cartierele Mioveniului cu privire la tipurile de deșeuri pe care le debarasează. În pubele, conform contractului, aveți obligația să depozitați DOAR gunoiul menajer și materiale reciclabile”, afirmă primarul. Pentru servicii de colectare și transport de moloz sau de alte resturi provenite din construcții, cei interesați se pot adresa operatorului de salubritate din oraș, SC Financiar Urban SA, la numărul de telefon 0740.952.970.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *