Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență. Înainte de întâlnirea cu directorii serviciilor și direcțiilor din administrație, primarul a făcut o vizită în piețele agroalimentare din municipiu. 

„Modul de organizare a piețelor se va schimba în cel mai scurt timp, astfel: în Găvana se vor monta corturi exterioare, așa încât producătorii și comercianții să fie distanțați, în Trivale se vor face modificări la structura superioară, vor fi îndepărtate geamurile și se vor organiza circuite de siguranță.

Piața Ceair nu poate fi modificată conform prevederilor speciale în stare de alertă, așa încât soluțiile sunt: circuit supravegheat al persoanelor în interiorul halei de carne, ouă și brânzeturi, păstrarea distanțării sociale, purtarea adecvată a măștii și implicarea activă a Poliției Locale în monitorizarea respectării restricțiilor.

Piața Smârdan va fi reorganizată prin mutarea comercianților și în corturi, în parcarea din apropiere.

În cel mai scurt timp, toate piețele Piteștiului vor fi reamenajate și vor funcționa conform deciziei Comitetului Local pentru Situații de Urgență”, informează Primăria Pitești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *