Patroana unui local din Pitești a fost „turnată” la Poliție și amendată. Piteștenii încep să apeleze numărul TELVERDE la care pot sesiza autoritățile cu privire la cazurile de persoane care nu poartă mască de protecție în spațiile publice.

În urma unei astfel de sesizări, polițiștii de la Secția 1 au găsit într-un local din centrul municipiului o femeie care nu purta mască. În vârstă de 46 de ani, din Pitești, femeia este patroana localului.

Patroana a fost amendată de polițiști cu 500 de lei, potrivit Legii 55/2020 referitoare la unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19. De asemenea, patroana localului a fost instruită cu privire la respectarea măsurilor de protecţie individuală şi a celor de desfăşurare a activităţii comerciale în contextul epidemiologic actual.

„Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli cu privire la respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *