Primarul localității ilfovene Corbeanca, Valeriu Anton, nu poate justifica peste 3 milioane de lei din averea sa, potrivit Agenției Naționale de Integritate (ANI).

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 3.061.855 de lei între averea dobândită și veniturile realizate de Anton Valeriu împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de Anton Valeriu împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice”, a informat ANI cu puțin timp în urmă.

Precizăm că în vara acestui an primarul din Corbeanca a fost trimis în judecată de DNA, deoarece ar fi luat mită peste 3,5 milioane de euro pentru rezolvarea unor cereri de retrocedare de terenuri. Valeriu Anton a fost atunci arestat preventiv.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *