Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (20 noiembrie-3 decembrie 2023) au fost comunicate cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, cele două săptămâni vor fi caracterizate de alternanțe termice destul de importante.

Astfel, conform sursei citate, vor exista perioade (în jurul datei de 21 noiembrie și cu probabilitate mare și între 26 și 29 noiembrie) în care valorile termice vor fi mult mai ridicate decât normele perioadei: maxime de 11…15 grade și minime de 3…7 grade.

În restul zilelor, regimul termic va fi apropiat de cel climatologic specific (temperaturi diurne de 7…11 grade și nocturne de -1…3 grade, în medie, cu valori mai scăzute în noaptea de 23 spre 24 noiembrie).

Ploi locale și slabe se vor semnala în jurul datei de 22 noiembrie, iar estimările indică o creștere a probabilității pentru precipitații și după data de 29 noiembrie.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *