Delegarea lui Constantin Cosmin Puiulescu în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni din județul Argeș a fost prelungită.

Hotărârea a fost luată astăzi, cu unanimitate de voturi, de Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

„Prelungirea delegării în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni a domnului Puiulescu Constantin Cosmin, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, începând cu data de 01.01.2024, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, se arată în hotărârea adoptată astăzi de Secția pentru procurori a CSM.

Actualul „mandat” cu delegare al procurorului Constantin Cosmin Puiulescu la conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni datează din 1 iulie 2023 și va expira pe 1 ianuarie 2024. (Foto: descriptiv, arhivă – ședință CSM)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *