Azi-noapte, în jurul orei 02:00, la dispeceratul Poliției Locale Pitești a fost primit un apel telefonic de la un cetățean care a reclamat că în parcarea blocului P1 de pe strada Bradului din cartierul Trivale doi indivizi au încercat să sustragă combustibil din rezervorul unui autoturism.

Reclamantul a precizat că a ieșit în parcare la cei doi și că aceștia au fugit când l-au văzut, abandonându-și mașina cu care veniseră la furat, o Skoda cu număr de Argeș, lăsând chiar și cheile în contact.

Două echipaje de la Poliția Locală Pitești s-au deplasat de urgență la adresa indicată, acolo unde cetățeanul care a reclamat situația a furnizat datele necesare pentru identificarea celor doi hoți. A fost anunțată și Secția 3 și, împreună cu toate echipajele Poliției Locale aflate în serviciu, a început căutarea suspecților.

În jurul orei 02:50, indivizii au fost prinși. Unul dintre ei este din comuna Oarja, iar celălalt, din comuna Buzoești, ambii în vârstă de 23 de ani. Polițiștii locali i-au predat colegilor lor de la Secția 3, pentru continuarea cercetărilor. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *