În contextul extinderii, începând de aseară, a restricției de circulație pe timpul nopții ca urmare a creșterii numărului de cazuri de COVID-19, Poliția Argeș transmite un mesaj public.

„Le recomandăm în continuare tuturor cetăţenilor să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise și să respecte interdicțiile cu privire la evenimentele private și deplasarea/libera circulație.

Vom fi în continuare la datorie, în toate zonele judeţului. În situația în care vor fi constatate abateri de la lege, acestea nu vor fi tolerate, ci vor fi sancționate conform legislatiei în vigoare, în funcție de fiecare faptă în parte”, avertizează Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Odată cu prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, de ieri, 14 martie 2021, restricția de circulație pe timpul nopții este aplicată cu o oră mai devreme, 22:00 în loc de 23:00 (între orele 22:00 și 05:00). Polițiștii și jandarmii au organizat aseară un filtru rutier în Pitești, în zona Podul Viilor, pentru verificarea modului în care este respectată carantina extinsă cu o oră.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *