Un piteștean în vârstă de 67 de ani a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. Accidentul s-a produs cu puțin timp în urmă pe strada Exercițiu. Rănit, pensionarul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență. La volanul mașinii se afla un tânăr de 18 ani, tot din Pitești.

Poliția Argeș precizează: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești a rezultat că un tânăr de 18 ani din Pitești care conducea un autoturism pe strada Exercițiu, având direcția de deplasare spre intersecția cu strada Războieni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroșat și accidentat un bărbat de 67 de ani din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Ambele persoane implicate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 196 din Codul Penal (n.r. – vătămare corporală din culpă), iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *