Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Pitești (SJUP) va fi închis vineri, 14 aprilie, și luni, 17 aprilie (zile de sărbătoare legală, nelucrătoare). Pacienții se vor putea prezenta din nou la cabinete începând de marți, 18 aprilie, când va fi reluat programul de lucru obișnuit, în baza programărilor prealabile.

Asistența medicală de urgență va fi asigurată în permanență de către personalul care activează în Unitatea de Primiri Urgențe a SJUP.

Spitalul Județean este singura unitate de urgență din Argeș care asigură asistență medicală non-stop.

„Pentru că urmează perioada sărbătorilor, medicii recomandă să fim ponderați în privința consumului alimentar și de băuturi alcoolice. O atenţie sporită în ceea ce priveşte alimentaţia trebuie să aibă în mod special persoanele care au ţinut post. Este recomandat ca trecerea de la meniul de post, mult mai restrictiv, la o alimentaţie bogată în proteine să se facă treptat, pentru a nu apărea dezechilibre în organism și inevitabilele dureri abdominale, stări de greață și vărsături”, transmite Spitalul Județean de Urgență Pitești, prin vocea purtătorului de cuvânt Cristina Cazacu.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *