Începând de luni, 15 mai 2023, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitesti va elibera abonamente de tip card, însoțite de cod QR, pentru abonații locurilor de parcare de reședință din Pitești.

Noile abonamente le vor înlocui pe cele actuale, identificarea abonaților urmând a se face exclusiv prin platforma online.

Prin scanarea codului QR agenții Poliției Locale Pitești vor putea verifica eventuale sesizări, având acces la toate datele titularului de abonament.

Același cod va avea și o a doua funcționalitate, pentru public. Astfel, prin scanarea codului QR cu ajutorul telefonului mobil va putea fi accesată platforma online www.parcaripitesti.ro, unde se poate vedea, evidențiat, locul de parcare pentru care este emis abonamentul.

„Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești este operator de date cu caracter personal, iar aceste date vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Legii nr. 190/18.07.2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)”, precizează Primăria Pitești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *