O bancă din lemn a fost furată săptămâna trecută, în seara zilei de 5 mai, în jurul orei 21:10, din curtea Colegiului Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel. Conducerea Colegiului a făcut plângere la Poliție.

Câteva zile mai târziu, miercuri, 10 mai, la ora 13:50, banca furată a fost găsită de jandarmi în zona Tabaci din Câmpulung, în fața curții unei case.

„Echipajul de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Câmpulung, zona Tabaci, a observat mai multe persoane care erau așezate pe o bancă din lemn, care corespundea sesizării făcute de reprezentanții Colegiului Național „Dinicu Golescu”.

Având în vedere că se încadra în descrierea făcută de proprietarii de drept, jandarmii s-au îndreptat spre bancă, moment în care persoanele respective au intrat în curtea imobilului. Lângă bancă a rămas un băiat de 15 ani, care a explicat că nu cunoaște proveniența băncii.

Jandarmii au luat legătura cu reprezentanții Colegiului, care au identificat banca, fiind cea sustrasă pe 5 mai 2023”, informează Jandarmeria Argeș.

Potrivit procedurii, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru furt calificat, fiind luat în colimator adolescentul în vârstă de 15 ani. Documentele au fost predate Poliției Municipiului Câmpulung. Polițiștii vor continua cercetările și vor stabili dacă la furt au participat mai mulți indivizi și identitatea acestora. Pentru furt calificat legea prevede închisoare de unu la 5 ani. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *