O coloană impresionantă de autospeciale ale polițiilor locale din mai multe zone ale țării va însoți cortegiul funerar al lui Savaste Condoruș.

Cu sistemele acustice și optice în funcțiune, autospecialele vor porni în coloană din curtea Poliției Locale Pitești (de pe bulevardul Eroilor) către Biserica Cimitirului „Sf. Gheorghe”, în Capela căreia se află trupul neînsuflețit al polițistului local ucis la datorie.

Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, între orele 12:00 și 13:00, la Biserica Cimitirului „Sf. Gheorghe” de pe strada Nicolae Dobrin.

Traseul cortegiului funerar: Biserică – sediul Poliției Locale Pitești (bulevardul Eroilor, nr. 30) – domiciliul defunctului (strada Exercițiu) – Cimitirul  „Sf. Gheorghe”.

Savaste Condoruș a murit duminică dimineață la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, la ATI, acolo unde era în comă după ce în seara zilei de 4 noiembrie a fost lovit de un tânăr în stația de autobuz de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” (aici amănunte).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *