Update, 21 noiembrie 2022, ora 11:15 

Bărbatul de 64 de ani a fost prezentat în fața instanței de către procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Update, 20 noiembrie 2022, ora 14:10

Pe numele agresorului (64 de ani) a fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca față de acesta să fie dispuse măsuri preventive.

Dosarul este instrumentat de polițiștii de investigații criminale de la Secția 3 Poliție din Pitești, sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Update, 19 noiembrie 2022, ora 18:00

„Același bărbat a amenințat acum o lună cu cuțitul tot în cartierul Exercițiu și nu s-au luat măsuri”, ne scrie o cititoare în grupul de socializare Pitesti24.ro.

Update, 19 noiembrie 2022, ora 17:15

Cele două victime au 69 și, respectiv, 50 de ani, iar agresorul, 64 de ani.

Bărbatul de 69 de ani a fost tăiat pe față, iar cel de 50 de ani la o ureche. Ambii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență. Bărbatul de 50 de ani este jandarm (era în timpul său liber) și a fost rănit ușor.

Potrivit Poliției, agresorul este cunoscut cu probleme psihice. Poliția Argeș precizează: „Din verificările preliminare s-a stabilit că agresorul, de 64 de ani, cunoscut cu probleme medicale, ar fi agresat, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, doi bărbați, de 69 și, respectiv, de 50 de ani, în timp ce se aflau într-un bar.

Agresorul l-ar fi tăiat la nivelul feței pe bărbatul de 69 de ani, respectiv la nivelul urechii pe bărbatul de 50 de ani.

Agresorul a fost prins în apropierea locului unde a avut loc agresiunea de un echipaj de ordine publică de la Secția 3 Poliție din Pitești, fiind urmărit de bărbatul de 50 de ani. Polițiștii l-au deposedat de cuțit, l-au imobilizat și încătușat, după care l-au condus la sediul Poliției.

Cele două persoane care au suferit leziuni au fost preluate de echipaje medicale și transportate la spital.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun”.

Știrea inițială, 19 noiembrie 2022, ora 16:10

Cu puțin timp în urmă, un individ a agresat fizic alți doi bărbați, provocându-le tăieturi cu un cuțit. Incidentul s-a produs în incinta unui bar din zona Exercițiu din municipiul Pitești.

La fața locului au intervenit polițiștii de la Secția 3, care l-au prins și reținut pe agresor. Vom reveni cu amănunte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *