Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog și procurori ai D.I.I.C.O.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au făcut astăzi percheziții domiciliare în Pitești, la locuințele a două persoane (de 23 și, respectiv, 27 de ani) bănuite de trafic de substanțe sintetice cu efect psihoactiv.

Perchezițiile au avut loc după ce anchetatorii au stabilit că, începând din luna noiembrie a anului 2020 și până în prezent, cei doi ar fi comercializat NPS (New psychoactive substances) pe raza municipiului Pitești.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 6 grame de substanță pulverulentă, susceptibilă a fi substanță cu efect psihoactiv, precum și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie, potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș.

După audierile de la Poliție și administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie dispuse măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *