Dacia a depășit pragul de 100.000 de livrări UP&GO de la lansarea programului, în septembrie 2021. UP&GO este un program de vânzare a versiunilor superioare ale gamei (UP), livrate în regim prioritar (GO) – (clienții intră mai repede în posesia mașinilor comandate).

„În momentul configurării vehiculului, clientul nu trebuie să aleagă decât culoarea, motorizarea și dealerul unde să îi fie livrată mașina: o soluție simplă și eficientă, în stilul Dacia.

Oferta poate fi diferită în funcție de țară și de caracteristicile pieței, dar principiul rămâne același: vehicule deja configurate pe baza versiunilor și opțiunilor cele mai solicitate de clienți. 

Cu oferta UP&GO, termenele de livrare sunt reduse datorită unui proces industrial și de distribuție optimizat până la livrarea vehiculului: modelele UP&GO sunt prioritare atât în ciclul de fabricație, cât și în transportul până la dealer.

Aceasta le permite clienților care aleg această ofertă să beneficieze de un vehicul foarte bine echipat într-un termen scurt”, transmite Direcția Comunicare Dacia.

Oferta UP&GO a fost lansată în septembrie 2021 în 4 țări (Franța, Spania, Italia și Germania), doar pentru modelul Duster.

În 2022, oferta a fost extinsă în alte 4 țări (România, Belgia, Maroc și Portugalia) și a inclus două modele suplimentare (Jogger și Sandero Stepway).

În 2023, oferta a devenit disponibilă și în Polonia, Austria, Olanda, Elveția și Marea Britanie.

În funcție de țară, motorizările propuse sunt următoarele:

-Duster: GPL ECO-G 100, Diesel DCi 115, TCe 130 sau 150 în configurație 4×4 sau EDC;

-Jogger și Sandero Stepway: GPL ECO-G 100 și TCe 110.

Comenzile pot fi lansate atât la dealer, cât și online.

În România, oferta cuprinde în prezent modelele Logan, Sandero Stepway, Jogger și Duster. Aproape 12% dintre clienții Dacia care au plasat o comandă în România în primele 8 luni ale anului 2023 au optat pentru oferta UP&GO.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *