Antonia Diaconu va conduce ca procuror-șef în următorii 3 ani Serviciul teritorial Pitești al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât astăzi, cu unanimitate de voturi, numirea ei în fruntea instituției pentru un mandat întreg, începând de miercuri, 20 septembrie 2023.

Amintim că Antonia Diaconu conducea DIICOT Pitești cu delegare (potrivit legii, durata delegării este de cel mult 6 luni şi poate fi prelungită cu încă 6 luni), începând din decembrie anul trecut.

Absolventă a fostului Liceu „Nicolae Bălcescu” din Pitești (actualul Colegiu Național „I.C. Brătianu”) și ulterior a Facultății de Drept a Universității din București, Antonia Diaconu a fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti şi al Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni și este copreședinte al Asociației Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor. Lucrează la DIICOT Pitești de patru ani. (Sursă foto: Facebook | Antonia Diaconu)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *