Update, 20 septembrie 2023, ora 09:45

Tânărul a fost găsit. „Tânărul a cărui plecare voluntară a fost sesizată în cursul zilei de ieri, 20 septembrie, a fost identificat pe raza județului Ilfov, cu sprijinul polițiștilor ilfoveni. Persoana în cauză se află în afara oricărui pericol”, informează Poliția Argeș.

Știrea inițială, 19 septembrie 2023, ora 19:55

Un tânăr de 20 de ani din comuna argeșeană Cicănești a dispărut fără urmă în această lună, încă din data de 7 septembrie. Poliția spune că abia astăzi, 19 septembrie, a fost anunțată de familia tânărului.

„În cursul zilei de astăzi, 19 septembrie 2023, politiștii din Albeștii de Argeș au fost sesizați că Preda Nicolae Adrian, de 20 de ani, din comuna Cicănești, a plecat de la domiciliul său pe 7 septembrie anul curent, unde nu a mai revenit.

Polițiștii Municipiului Curtea de Argeș împreună cu polițiștii din Albeștii de Argeș desfășoară verificări pentru clarificarea situației tânărului, care a plecat de la domiciliu în jurul orei 14:00, pe data de 7 septembrie, afirmând că se va deplasa la serviciu, pe raza municipiului Curtea de Argeș”, precizează IPJ.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,70 m, greutate 55 de kg, ochi căprui și păr șaten.

Toți cei care pot da informații care să ajute la găsirea tânărului de 20 de ani din Cicănești sunt rugați să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la numărul de telefon 0248.721.519.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *