Un alt traseist fără scrupule în politica argeșeană: Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, un apropiat al primarului suspendat Ion Georgescu, a demisionat din PSD și s-a înscris în PNL.

Anunțul racolării a fost făcut, cu puțin timp în urmă, de președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu.: Este tânăr, manager de succes, pasionat de tradiții argeșene. Și, de azi, este în echipa PNL Argeș. Acesta este Alin Călinescu. La cum îl cunosc, ambițios și obișnuit cu fapte mari, știu că va aduce plus valoare în echipă.

Are 37 de ani, dar a demonstrat la conducerea Centrului Cultural Mioveni că poate face multe pentru Mioveni și pentru județul Argeș. A organizat numeroase festivaluri de muzică, teatru și folclor, care au făcut cunoscut Mioveniul în toată țara.

De aceea este apreciat de comunitatea locală, iar prezența sa în cadrul PNL Mioveni va contribui la creșterea organizației noastre și la îndeplinirea unui obiectiv foarte important: câștigarea Primăriei Mioveni”. (Sursă foto: Facebook | Alin Călinescu)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *