Sâmbătă, 14 noiembrie 2020, jandarmii care verificau în teren respectarea măsurilor instituite prin Hotărârea CJSU Argeș nr. 57 din 13.11.2020 au sancționat cu avertisment scris administratorul unei societăți comerciale din Pitești, pentru că nu ar fi suspendat activitatea din spațiul interior al restaurantului (La Butoaie). În ziua următoare, duminică, administratorul a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că ar fi recidivat.

Conform Hotărârii respective, în Pitești și în alte localități din Argeș este interzisă, de pe 14 noiembrie, pentru o perioadă de 14 zile, activitatea cu publicul în interiorul clădirilor a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi al cafenelelor.

Tot sâmbătă, jandarmii au depistat în spațiul interior al unui restaurant din Pitești (On Time) desfășurarea unui eveniment privat (cununie civilă), la care participau mai multe persoane.

Jandarmii au oprit petrecerea și l-au amendat pe organizator cu 500 de lei, potrivit Legii 55 din 2020 referitoare la măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv ca urmare a nerespectării măsurilor de diminuare a impactului riscurilor. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *