În ședința sa de astăzi, Consiliul Local Pitești îl va desemna pe Dănuț Coman ca membru în Consiliul Director al clubului FC Argeș, iar ulterior Consiliul Director îl va alege președinte.

„Domnul Mihai Foamete, președintele Consiliului Director al clubului FC Argeș, și-a prezentat demisia din această funcție, a anunțat astăzi într-o conferință de presă primarul municipiului Pitești, domnul Cristian Gentea.

Luând act de această decizie, edilul a propus modificarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Pitești, respectiv cooptarea domnului Dănuț Dumitru Coman în Consiliul Director al clubului ca reprezentant al Primăriei și Consiliului Local Pitești în asocierea echipei de fotbal fanion a județului Argeș.

Ședința Consiliului Local va avea loc în această după amiază, de la ora 15:00. Vom reveni cu alte detalii în funcție de evoluția situației”, a anunțat cu puțin timp în urmă clubul FC Argeș.

Noul președinte al lui FC Argeș va fi prezentat oficial într-o conferință de presă care se va desfășura marți, 28 mai 2024, de la ora 15:30, în incinta Pitești Arena.

Dănuț Coman va avea libertate deplină în alegerea noului staff tehnic. Neoficial, favorit să preia funcția de antrenor principal ar fi Nicolae Dică.

Amintim că zilele trecute FC Argeș s-a despărțit de Eugen Neagoe (aici detalii). (Sursă foto: Facebook | Dănuț Dumitru Coman)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *