FC Argeș a oficializat în urmă cu puțin timp ceea ce se știa de ieri în spațiul public: schimbarea lui Ionuț Moșteanu și numirea lui Adrian Dulcea în funcția de antrenor principal al echipei alb-violete.

„Clubul FC Argeș anunță încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu antrenorul principal Ionuț Codruț Moșteanu și secundul Dragoș Radu. FC Argeș le mulțumește celor doi pentru munca depusă la Pitești și le dorește mult succes în activitatea profesională.

De pregătirea echipei pentru meciul de vineri, de la ora 20:30, de pe propriul teren, cu Dinamo se vor ocupa antrenorii Adrian Dulcea și Paul Ciobanu.

Dulcea (42 de ani) a jucat pentru FC Argeş între 2007-2010 și 2012-2014, când a ales să pună ghetele în cui. Ca jucător, acesta mai are în CV echipe precum Gloria Bistriţa, CFR Cluj, Gyor, Gaz Metan sau CS Mioveni. Ca antrenor, Adrian Dulcea le-a pregătit până acum pe SCM Argeșul Piteşti, FC Râmnicu Vâlcea şi Unirea Bascov.

Paul Ciobanu (50 de ani) a mai pregătit pe FC Argeș în sezonul 2018-2019, făcând cuplu cu Augustin Eduard, fostă glorie a clubului nostru”, comunică FC Argeș. 

Schimbarea vine ca urmare a eliminării lui FC Argeș din Cupa României (aici, amănunte). (Sursă foto: frf.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *