FC Argeș a fost eliminată din Cupa României, după ce a pierdut meciul disputat astăzi cu Viitorii Târgu Jiu în șaisprezecimile competiției.

Echipa din Liga a II-a a câștigat în fața piteștenilor cu 1-0. Unicul gol al partidei, care a calificat Viitorul Târgu Jiu în optimile Cupei României, a fost marcat în minutul 89 de Cioiu.

Meciul s-a jucat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Nemulțumiți, suporteri ai lui FC Argeș au răbufnit pe o pagină de socializare: „Înainte, Armeanu (n.r. – Florin Halagian) îi lăsa pe jucători să vină pe jos, acum cred că ar trebui jucătorii să-l lase pe Moșteanu (n.r. – Ionuț Moșteanu, antrenorul principal al lui FC Argeș) și pe cei din conducere să facă autostopul! (…)

Să nu uităm nici conducerea: nu s-a schimbat nimic, sunt tot acolo, toți, la fel de incapabili și neprofesioniști! Un loc călduț, un os de ros… La fel și “omul de cuvânt” (n.r. – noul primar al Piteștiului, Cristian Gentea): s-a folosit de acest nume, și-a atins scopul. Ne vedem peste 4 ani, să mai încercăm o promovare în prima ligă!

Da, noi, suporterii, devenim mai puternici cu fiecare rușine pe care o înghițim! Însă preferam să fim noi mai slabi! Rămâneți la Târgu Jiu! Și lăsați-i liberi pe jucători! Măcar să nu-i mai chinuiți și pe ei. Și pe noi”. (Foto: Ionuț Moșteanu. Sursă: looksport.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *