FC Argeș a fost eliminată din Cupa României, după ce a pierdut meciul disputat astăzi cu Viitorii Târgu Jiu în șaisprezecimile competiției.

Echipa din Liga a II-a a câștigat în fața piteștenilor cu 1-0. Unicul gol al partidei, care a calificat Viitorul Târgu Jiu în optimile Cupei României, a fost marcat în minutul 89 de Cioiu.

Meciul s-a jucat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Nemulțumiți, suporteri ai lui FC Argeș au răbufnit pe o pagină de socializare: „Înainte, Armeanu (n.r. – Florin Halagian) îi lăsa pe jucători să vină pe jos, acum cred că ar trebui jucătorii să-l lase pe Moșteanu (n.r. – Ionuț Moșteanu, antrenorul principal al lui FC Argeș) și pe cei din conducere să facă autostopul! (…)

Să nu uităm nici conducerea: nu s-a schimbat nimic, sunt tot acolo, toți, la fel de incapabili și neprofesioniști! Un loc călduț, un os de ros… La fel și “omul de cuvânt” (n.r. – noul primar al Piteștiului, Cristian Gentea): s-a folosit de acest nume, și-a atins scopul. Ne vedem peste 4 ani, să mai încercăm o promovare în prima ligă!

Da, noi, suporterii, devenim mai puternici cu fiecare rușine pe care o înghițim! Însă preferam să fim noi mai slabi! Rămâneți la Târgu Jiu! Și lăsați-i liberi pe jucători! Măcar să nu-i mai chinuiți și pe ei. Și pe noi”. (Foto: Ionuț Moșteanu. Sursă: looksport.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.