Astăzi a fost semnată aderarea orașului Ștefănești și a comunei Moșoaia la transportul metropolitan cu autobuze Publitrans. Documentul a fost semnat de primarii localităților implicate, în ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești.

„Ștefănești și Moșoaia s-au alăturat ADI Transport Pitești. Transportul metropolitan se extinde în acest an cu 5 linii care vor deservi orașul Ștefănești și două linii care vor lega Moșoaia de municipiu”, anunță primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Amintim că Publitrans va opera și pe ruta Pitești-Ștefănești și retur începând de la 1 iulie 2023, potrivit lui Gentea (aici amănunte). În ceea ce privește transportul metropolitan în Moșoaia, încă nu a fost precizată o dată (subiectul pe larg).

De la 1 septembrie 2022, autobuzele Publitrans (societatea de transport public de călători a municipalității piteștene) efectuează curse și către comunele limitrofe Bradu, Bascov și Mărăcineni, iar de la 1 ianuarie 2023 și către comuna Oarja.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *