O nouă clădire care va include apartamente și un spațiu comercial va fi construită în Pitești, dacă proiectul va obține toate avizele necesare.

Clădirea, care este o investiție a firmei piteștene FERPAS BEL CAS S.R.L., ar urma să fie ridicată pe un teren de 431 de mp pe care societatea îl deține pe strada Cozia, la nr. 7, în zona Frații Golești.

„Se propune realizarea unei construcții cu aspect contemporan și un regim de înălțime demisol, parter și 3 etaje, cu o geometrie poligonală care urmează forma terenului, având un gabarit general de aproximativ 18×15 m.

Imobilul va avea o funcțiune mixtă: apartamente și spațiu comercial.

Demisolul va fi rezervat în întregime parcajelor, parterul va avea un număr de două apartamente și un spațiu comercial, iar restul nivelurilor vor avea fiecare câte două apartamente.

Etajele sunt conectate printr-un nod de circulații compus dintr-o scară în 3 rampe și un lift cu dimensiuni generoase”, se arată în Planul Urbanistic de Detaliu al viitoarei clădiri.

Mai precizăm că șef de proiect este arhitectul Pompiliu Soare și că în prezent proiectul se află în faza obținerii avizului de mediu.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Un comentariu

 1. Geo

  15-12-2023, 07:37 la 07:37

  Primăria autorizează construcții de blocuri pe banda rulantă fără a avea spatii verzi și locuri de parcare. Planul General de Urbanism care ar trebui sa prevadă reguli de costrucții adecvate dezvoltării urbanistice actuale este expirat din secolul.trecut
  Încercarea costisitoare de al.recatualiza se dovedește din nou o treaba prea grea . Încercările de reactualizare a PUG a costat Primaria peste 3000000 de lei . Interesele imobiare punând mereu bețe în roate acestui demers. În prezent se afla în chinurile facerii o lucrare de reactualizare, care deși.a fost achitată cu bani greii nu este gata nici după ce a trecut 1 an de la termenul
  la care trebuie predată. DNA ce faceți?

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *