Noutate la Târgul de Crăciun Pitești 2022, în Piața Primăriei: Atelierul lui Moș Crăciun. Vor fi desfășurate activități specifice sărbătorilor de iarnă, având ca scop stimularea la copii a unor aptitudini și deprinderi creative. Copiilor li se va oferi oportunitatea de a lucra în echipă, într-o ambianță festivă și sub îndrumarea unor specialişti.

Atelierul lui Moș Crăciun este o inițiativă care li se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani, iar participarea va fi gratuită.

Vizita în Atelierul lui Moș Crăciun va fi posibilă doar în baza unei programări online (folosindu-se un formular special) și în limita locurilor disponibile: AICI REZERVĂRI.

Rezervările se fac pentru minimum 15 participanți. Pentru școli, grădinițe și grupuri organizate programările vor fi pentru zilele de luni, marți, miercuri, joi și vineri, în intervalul orar 10:00-15:00. Fiecare vizită în Atelier va dura 40 de minute.

Copiii vor putea păstra mica lor creație artistică și vor primi „diplome de calificare” și câte o fotografie de grup. La rândul lor, învățătorilor/educatorilor le vor fi eliberate câte un certificat pentru participarea la activități extrașcolare.

În zilele de sâmbătă și duminică Atelierul lui Moș Crăciun va fi deschis pentru toată lumea, fără o programare în prealabil.

Activitățile se vor desfășura astfel:

-5-11 decembrie – Pictură pe turtă dulce;

-12-18 decembrie – Pixel Art;

-19-23 decembrie: Atelier de lumânări.

Târgul de Crăciun Pitești 2022 va fi organizat în Piața Primăriei, în perioada 30 noiembrie 2022-2 ianuarie 2023. Deschiderea va avea loc pe 30 noiembrie, la ora 18:00, când în Pitești va fi aprins și iluminatul public ornamental pentru sărbătorile de iarnă. Invitat special va fi cântărețul de muzică folk Ducu Bertzi. 

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *