De astăzi, 3 noiembrie 2023, serviciul de transport public din Pitești este accesibil, oficial, și pe hărțile Google.

Oricine intră pe Google Maps și vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul folosind transportul public cu autobuzele Publitrans va primi informațiile dorite, integrate în această aplicație. Pot fi găsite variantele de transport public atât pentru Pitești, cât și pentru celelalte localități în care operează societatea Publitrans.

„Astfel, se poate planifica o călătorie din punctul A în punctul B, cu afișarea timpului de mers pe jos la și de la cele mai apropiate stații de transport, precum și vizualizarea orarului de transport actualizat pentru deplasarea selectată.

Aceasta se poate face accesând butonul de planificare a călătoriei de pe site-ul Publitrans sau direct din aplicația Google Maps, utilizând butonul „indicații de orientare” prin alegerea simbolului „Transport public”, informează Publitrans, societatea de transport de călători a municipalității piteștene.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *