Update, 11 februarie 2021, ora 09:00 

Pentru fiecare dintre cele 3 societăți au fost câte 3 propuneri.

Pentru AGA de la Salubritate au candidat Tiberiu Irimia (PNL, medic), Răzvan Șerbănoiu (PNL, inginer) și Radu Bănică (PSD, jurist). În urma votului din ședința extraordinară în plen din 10 februarie 2021 a Consiliului Local Pitești, au intrat în Adunaresa Generală a Acționarilor de la Salubritate Tiberiu Irimia și Răzvan Șerbănoiu.

Pentru AGA de la Publitrans au candidat Mihai Coteț (PNL, economist), Sebastian Nedelcu (USR, inginer) și Dan Dumitrescu (PSD, inginer). Au fost aleși Mihai Coteț și Sebastian Nedelcu.

Pentru AGA de la Salpitflor Green au candidat Robert Tudorache (PSD, avocat), Virgil Chivu Dumitru (PLUS, inginer) și Ana Stan (PNL, notar). Au intrat în AGA, în urma voturilor exprimate de consilierii locali, Robert Tudorache și Virgil Chivu Dumitru.

Știrea inițială, 9 februarie 2021, ora 12:00 

Consiliul Local Pitești își va desemna noii reprezentanți în adunările generale ale acționarilor de la Salubritate, Publitrans și Salpitflor Green, societăți ale municipalității. La fiecare dintre cele trei societăți vor fi desemnați în AGA câte doi consilieri.

Numirile vor fi făcute în ședința extraordinară în plen de mâine, 10 februarie 2021, a Consiliului Local Pitești, ședință programată pentru ora 15:00.

Noua majoritate din CL, formată din PNL și USR PLUS, a cerut urgentarea numirilor ca urmare a schimbării configurației politice a Consiliului Local Pitești după alegerile din toamna anului trecut. Spre deosebire de mandatul precedent, PSD nu mai are majoritate.

Precizăm că noii membri din partea CL în adunările generale ale acționarilor de la Salubritate, Publitrans și Salpitflor Green își vor exercita atribuțiile până în vara anului 2024, adică pe durata actualului mandat al Consiliului Local.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *