USR și-a stabilit deja candidatul pentru funcția de primar al comunei argeșene Miroși. Probabil, va fi cel mai tânăr candidat la alegerile locale de anul viitor pentru o funcție de primar în Argeș.

La doar 24 de ani, Nicu Stan a acceptat propunerea colegilor săi din USR și va candida la alegerile locale din anul 2024 pentru postul de primar în Miroși. Este antreprenor și are mai multe afaceri, printre care un magazin mixt în localitate și o firmă de transport cu mai multe autoutilitare.

,,Am fost în peste 20 de țări, am văzut multe în toată Europa, iar cel mai mult am rămas impresionat de infrastructura din localitățile rurale din Vest. Nu am înțeles de ce la mine, în Miroși, nu este la fel.

Primarul în funcție este la al patrulea mandat (n.r. – primar PSD), timp în care tinerii au plecat să își găsească un rost în altă parte. Chiar și consilierii sunt de 15 ani tot cam aceiași.

Aici nu există locuri de muncă, iar administrația locală nu a făcut nimic pentru a atrage investitori. Nu avem canalizare funcțională, nu avem o mare parte dintre străzi asfaltate și comuna nu este racordată la gaze. Eu țin prea mult la aceste locuri pentru a mă gândi vreodată să plec, dar ceilalți tineri, familiile de aici cum să își dorească să rămână în comună, în ,,sudul sălbatic”?!

Am mare încredere că mulți oameni din Miroși mi se vor alătura în încercarea mea. Cele două sate, Surdulești și Miroși, merită să facă parte dintr-o comună cu adevărat europeană”, își argumentează Nicu Stan decizia de a candida, din partea USR, pentru funcția de primar al localității argeșene Miroși.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *