Nicu Alin Stan (USR) este candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al comunei argeșene Miroși. În vârstă de 25 de ani, este antreprenor. Are un magazin mixt în Miroși și o firmă de transport cu mai multe autoutilitare.

Țin să le mulțumesc tuturor cetățenilor și colegilor pentru susținere. Îmi iubesc comuna și vreau să arăt că putem realiza lucruri complete, fără jumătăți de măsură. Știu, sunt tânăr, însă iubirea pe care le-o port oamenilor din Miroși este ceea ce mă ambiționează să continui această luptă dreaptă”, declară Nicu Alin Stan.

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Miroși se bucură de susținere deplină din partea colegilor săi de partid. Bogdan Badea, coordonatorul politic din partea USR al zonei de sud a județului: Susțin cu entuziasm candidatura lui Nicu. Este timpul tinerilor, este timpul să le predăm ștafeta. A reușit să strângă în scurt timp o echipă de oameni valoroși. Nicu Alin Stan va fi un nume de mare greutate în administrația locală a comunei Miroși”.

La rândul său, Andrei Sârboiu, președintele USR Tineret Argeș, își declară sprijinul total pentru cel mai tânăr candidat la o funcție de primar în județul Argeș: Este un moment important pentru tineri. Anul acesta este crucial pentru alegeri, presiunea politică este imensă și mulți candidați recurg la metode mârșave de tip comunist. Cineva dintre contracandidații lui Nicu i-a distrus cortul și i-a rupt bannerele amplasate pe garduri. Vă mai amintiți cum stăteau cei puși de PCR să tragă cu ochiul în cabina de vot, ca mai apoi să îi agreseze fizic pe aceia care nu votau cu partidul? Cam așa ceva tinde să i se întâmple și lui. Votați Nicu Alin Stan pentru un Miroși tânăr!”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *