„Primarul Gentea continuă măcelărirea Pădurii Trivale! Tocmai a suplimentat ordinea de zi a Comisiei de Urbanism de mâine cu un proiect care scoate din fondul forestier aproape 3.000 de mp pentru construirea unui „complex de agrement”.

Gentea a blocat ani de zile demersurile de constituire a ariei naturale protejate în Pădurea Trivale. Întâi din poziția de șef al Comisiei de Urbanism și președinte PSD Pitești care îi asigura majoritatea lui Ionică, apoi din poziția de primar. Prin diverse tertipuri și chichițe legale blochează acest demers, în timp ce o taie bucățică cu bucățică!

Pădurea Trivale trebuie să rămână pădure, ca să se poată bucura de ea și generațiile viitoare! Domnule Gentea, nu vă atingeți de Pădurea Trivale!”, transmite deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu.

Amintim că omul de afaceri Nicolae Popescu, patronul de la Rehoma, vrea să construiască un complex de agrement pe un teren pe care îl are în Pădurea Trivale (în zona de pădure-parc) – AICI AMĂNUNTE

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *