Termo Calor Confort le aduce la cunoștință abonaților ale căror locuințe sau alte spații decât cele de locuit sunt racordate la sistemul centralizat că în Pitești NU este obligatorie montarea de repartitoare de costuri pe toate caloriferele.

„Legea privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 130/2022 pentru modificarea și completarea Legii nr. 121/2014 privind eficiența energetică, promulgată la începutul acestui an, instituia această obligativitate în condițiile în care există realizat la nivel de condominiu un sistem de echilibrare hidraulică a instalației de încălzire.

În acest sens, vă informăm că în prezent în Pitești în blocurile care fac parte din rețeaua celor 18.000 de abonați nu sunt montate sisteme de echilibrare hidraulică a instalației de încălzire. În consecință, nu sunt îndeplinite condițiile montării repartitoarelor de costuri”, anunță societatea de termoficare a municipalității piteștene.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Un comentariu

 1. Marian

  15-11-2023, 10:37 la 10:37

  Afacerea cu repartitoarele de căldură era oricum ILEGALĂ (deși cretinii de politicieni au dat o lege în acest sens!) prin încălcarea drepturilor omului : dreptul proprietății, dreptul la intimitate, dreptul de alegere, dreptul consimțământului, etc.
  Ceea ce au legiferat tâmpiții de la putere încalcă însăși Constituția (…)
  CORECT este ca cetățeanul să decidă/aleagă în cunoștință de cauză dacă dorește sau nu acest „serviciu”.

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *