Mioveniul și-a făcut treaba ca la carte în calitate de gazdă a meciului internațional de handbal feminin România-Insulele Feroe. Oficialii federației de profil sunt foarte mulțumiți de felul în care gazdele au organizat atât partida, cât și cantonamentul naționalei de handbal feminin a țării noastre.

„Federația Română de Handbal mulțumește Primăriei Mioveni, tuturor organizatorilor locali și serviciilor de ambulanță și pază pentru modul extrem de profesionist demonstrat în susținerea organizării meciului România-Insulele Feroe (campania de calificare EURO 2022, desfășurat pe 6 octombrie la Sala Sporturilor Mioveni), precum și în perioada anterioară de pregătire a acestui eveniment.

Le mulțumim din suflet suporterilor! Ne-am regăsit, echipă și voi, în sala de competiție! Susținerea voastră permanentă, în toată perioada dificilă prin care am trecut și trecem, ajută Naționala să fie mai puternică și mai dornică de rezultate bune”, transmite Federația Română de Handbal.

România-Insulele Feroe a fost primul meci internațional găzduit de noua Sală a Sporturilor din Mioveni, la doar câteva zile de la inaugurarea acesteia. Tricolorele au câștigat cu 26-19. A fost prima partidă disputată de România în grupa a II-a a preliminariilor Campionatului European de Handbal – EHF EURO 2022.

Sala Sporturilor din Mioveni are o capacitate de 2.200 de locuri și poate găzdui competiţii naţionale şi internaţionale (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *