Jandarmii au dat ieri, 27 decembrie 2020, mai multe amenzi în restaurantul Casa Rustic, de pe strada Basarabiei din Pitești. Toate, pentru fumat în spațiu închis. Șapte persoane care fumau au fost sancționate contravențional cu câte 100 de lei fiecare, iar administratorul restaurantului a primit o amendă de 5.000 de lei deoarece nu a luat măsurile legale pentru interzicerea fumatului în local.

Tot în zilele de Crăciun, jandarmii piteștenii au amendat mai multe persoane care nu au purtat mască de protecție sau care au încălcat restricția de circulație pe timpul nopții, majoritatea amenzilor fiind date în incinta unor săli de jocuri de noroc.

Pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost depistat de jandarmi în municipiul Pitești în spațiul public în ciuda faptului că avea impusă măsura izolării la domiciliu – pe fondul pandemiei de COVID-19 – ca urmare a sosirii sale în țară din Bulgaria. Bărbatul a primit o amendă de 1.000 de lei, iar situația a fost comunicată Direcției de Sănătate Publică pentru stabilirea măsurilor suplimentare care sunt luate în mod obișnuit în astfel de cazuri. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *