După ce astăzi a avut un conflict verbal contondent pe holurile Parlamentului cu deputatul AUR Dan Tănasă, deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu a publicat un mesaj virulent împotriva Alianței pentru Unirea Românilor.

„AUR – partidul extremist picat în Parlament.

Am văzut astăzi cum acționează extremiștii în Parlament – înjurături și jigniri care nu își au locul niciunde, cu atât mai puțin în clădirea Parlamentului. O mână de indivizi au profitat de o criză sanitară globală, și-au construit o facțiune pe mesaje extremiste și nu au avut nicio jenă în a transmite, neîncetat, încă de la înființare, mesaje conspiraționiste, care adâncesc criza de coronavirus și ajung să ucidă oameni.

Știu că acești indivizi nu se vor opri aici, iar ce am văzut astăzi este doar începutul. Sunt conduși de un șef de galerie, doar atât știu să facă. Împotriva unor astfel de personaje cu probleme comportamentale se impun noi sancțiuni. Vom analiza împreună cu juriștii din USR PLUS modificarea regulamentului Camerei Deputaților pentru abateri disciplinare grave, cum a fost episodul de astăzi, și vom propune noi sancțiuni. De asemenea, voi cere ca extremistul AUR Dan Tănasă să fie sancționat conform regulamentului în vigoare.

Dacă PSD vrea să dovedească faptul că s-au rupt de mesajele lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu și Serban Nicolae, le solicit să înceteze orice colaborare cu extremiștii din AUR. Am văzut până acum o alianță strânsă între PSD-AUR în Parlament, însă, ca în orice stat civilizat, astfel de partide trebuie izolate, nu încurajate.

Peste 4 ani ne vom aminti de această gașcă de huligani ca un accident al istoriei. La fel cum au dispărut toate partidele extremiste din România, o vor face și ei. Până atunci, nu putem tolera comportamentul de maidan afișat astăzi”, a scris deputatul USR de Argeș pe pagina sa de socializare.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Un comentariu

  1. Moraru

    25-03-2021, 16:31 la 16:31

    D-le Moșteanu cam repede uitarăți de cap de cauciuc, mitralieră, etc, etc,,,,,, are și usr-ul uscăturile lui

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *