Ionuț Moșteanu a făcut parte dintr-o delegație oficială a Camerei Deputaților care a vizitat kibuțul Kfar Aza din Israel, atacat de teroriștii Hamas pe 7 octombrie. Deputatul USR de Argeș și-a exprimat solidaritatea cu statul Israel și a condamnat atacul teroriștilor.

„Am fost în Israel la invitația domnului Amir Ohana, Speaker-ul Knesset-ului, împreună cu o delegație oficială a Camerei Deputaților. Am vizitat kibbutz-ul Kfar Aza, aflat la 1 km de Gaza, locul unde au fost omorâți peste 80 de civili israelieni pe 7 octombrie, am vizitat o unitate militară unde se colectau armele capturate de la teroriștii Hamas, ne-am întânit cu familiile ostaticilor cu dublă cetățenie israeliană și română.

Mesajul nostru a fost unul de solidaritate cu statul Israel și de condamnare în termeni fermi a atacurilor barbare ale grupării teroriste Hamas asupra civililor.

Lupta împotriva terorismului și a oricărei alte ideologii bazate pe ură trebuie să fie un element care ne unește în încercarea de a crea o lume mai bună pentru copiii noștri”, spune deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *