Miercuri, 15 noiembrie, în jurul orei 22:00, o tânără șoferiță în vârstă de 19 ani care conducea un autoturism a fost oprită în trafic în Câmpulung de un echipaj de poliție.

A fost testată cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând că tânăra s-ar fi drogat cu o substanță psihoactivă. Pentru că, după cum bine se știe, DrugTestul dă numeroase rateuri, doar rezultatul probelor biologice de sânge și de urină va arăta clar dacă tânăra era sau nu drogată. A fost condusă la o unitate medicală și i-au fost recoltate aceste probe. Rezultatul va veni peste câteva zile.

Potrivit procedurii în astfel de situații, polițiștii au întocmit dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența unei substanțe psihoactive. Tinerei i-a fost reținut permisul auto, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Dacă se va dovedi că a condus drogată, șoferița riscă o condamnare de la unu la cinci ani de închisoare sau, în cel mai bun caz pentru ea, o condamnare la plata unei amenzi penale. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *