Un individ de 53 de ani din comuna argeșeană Recea și-a violat, în repetate rânduri, fiicele, de 13 și 15 ani. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

„La data de 16 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați în mod direct de către un bărbat cu privire la faptul că o minoră de 13 ani din Recea ar fi fost violată, în repetate rânduri, de tatăl său.

Polițiștii din Buzoești și grupa operativă a Poliției Orașului Costești au identificat-o pe minoră, care a confirmat cele sesizate. Au fost sesizați polițiștii Serviciului Investigații Criminale, care au preluat cercetările.

În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani din Recea și-ar fi violat fiicele minore, de 13 și 15 ani, și și-ar fi agresat fizic atât soția, cât și pe cei patru copii minori”, informează Poliția Argeș.

Cei patru copii au fost preluați și predați reprezentanților D.G.A.S.P.C. Argeș, pentru a fi instituționalizați.

A fost întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, pentru infracțiunile de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor și violență în familie.

Individul a fost dus la Poliție pentru audieri. După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cel mai probabil, având în vedere gravitatea faptelor, va primi mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *