După o bună perioadă în care s-a lucrat normal, vor fi din nou opriri ale activității la uzina Automobile Dacia, din cauza crizei internaționale a componentelor electronice. Criza va afecta programul de lucru la uzina din Mioveni între 13 și 18 aprilie 2023.

Uzina Vehicule Dacia (UVD) își va întrerupe activitatea în perioada 13-18 aprilie. În mod excepțional și punctual, vor fi programate numai activități pe următoarele domenii: mentenanță, piese de schimb și CKD, proiecte, activități specifice 5S.

Și Uzina Mecanica și Șasiuri Dacia (UMCD) își va întrerupe activitatea între 13 și 18 aprilie 2023. Doar punctual se vor desfășura activități în domeniul proiectelor, activități de inventariere și mentenanță.

„DLRo își va adapta programul de lucru și numărul de personal în funcție de programul de lucru al UVD și UMCD și de nevoile clienților externi.

Personalul care va rămâne la domiciliu va fi plătit cu 85% și tichet de masă.

Activitatea în program normal se va relua miercuri, 19 aprilie, în 3 echipe”, informează Administrația uzinei Automobile Dacia.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *