Update, ora 20:20

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: aparat de gătit nesupravegheat sau supraîncălzit”, potrivit ISU Argeș.

Update, ora 19:35

ISU Argeș: „În urma evenimentului au ars elemente combustibile din componența hotei și a aragazului și s-au degradat mobilierul și pereții încăperii.

Pentru a pătrunde în balcon, pompierii au fost nevoiți să spargă ușa de la bucătărie. Prin intervenția promptă la fața locului, salvatorii au reușit să împiedice propagarea flăcărilor la întregul apartament. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite”.

Update, ora 19:25

Doi copii și un adult au fost evaluați medical la fața locului, nefiind nevoie de transportarea lor la spital. Incendiul a pornit de la un aragaz montat în balcon.

Știrea inițială, ora 19:00

În această seară, un incendiu a izbucnit în balconul unui apartament din blocul S9 de pe bulevardul Republicii din municipiul Pitești (în zona Școlii nr.8).

Din apartament, situat la etajul cinci, au fost evacuate trei persoane, care au făcut atac de panică. Sunt asistate la fața locului de un echipaj SMURD de prim-ajutor calificat.

Nu a fost nevoie de evacuarea altor locatari, incendiul fiind localizat. Pompierii acționează pentru stingerea incendiului, cu două autospeciale.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *