Update

ISU Argeș: „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzătoar (improvizații la instalația electrică). Focul s-a manifestat pe o suprafață totală de circa 400 de mp”.

Pompierii de la Detașamentul Câmpulung Muscel au fost solicitați să intervină în această seară în comuna argeșeană Valea Mare Pravăț, pentru localizarea și stingerea unui incendiu care se propagase la mai multe construcții amplasate la distanțe mici unele față de celelalte.

La fața locului au ajuns pompierii cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, 16 subofițeri, un maistru militar și un ofițer (comandantul Detașamentului).

Intervenția a fost una dificilă, dar cu toate acestea flăcările au fost oprite din dezvoltarea lor către alte imobile alăturate.

Din informațiile de la acest moment, incendiul a afectat 7 locuințe și o anexă gospodărească din lemn. 4 dintre locuințe aveau în componență material lemnos și la zidărie, lucru care a favorizat arderea spre interior. La această oră se intervine pentru stingerea tuturor focarelor. Din fericire, nu au fost victime.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.