Update, 12 iunie 2024, ora 12:20

„În perioada 1-6 iunie 2024, polițiștii locali de la Serviciul Ordine Publică au sancționat 12 persoane care nu foloseau corespunzător platformele de depozitare a deșeurilor din Trivale.

Astfel, pe baza imaginilor surprinse de camerele de filmat din zonele respective (platformele fiind monitorizate permanent de polițiștii locali), au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale conform HCL 283/2021, în valoare de câte 800 de lei fiecare, și un avertisment.

Pe această cale, facem apel către cetățenii municipiului Pitești să dea dovadă de responsabilitate și simț civic și să depoziteze corect deșeurile doar în spațiile și locurile special amenajate”, transmite Poliția Locală Pitești.

Știrea inițială, 21 februarie 2024, ora 10:45

Primăria Pitești face un apel către locuitorii din cartierul Trivale: „Colectarea separată și corectă a deșeurilor este o obligație a tuturor, atât legală, cât și morală.

Municipalitatea face apel către locatarii din Trivale să dea dovadă de responsabilitate față de mediul înconjurător și nu numai, folosind corect platformele de colectare a deșeurilor, astfel:

-nu lăsați pungile cu deșeuri lângă containere!

-nu blocați containerele prin lăsarea deșeurilor în gurile de introducere!

-pliați/rupeți cutiile de carton voluminoase și depozitați-le în containere!

Păstrarea curățeniei la platformele de colectare nu este o opțiune, ci o obligație. Folosirea platformelor de colectare a deșeurilor în mod necorespunzător este sancționată de Poliția Locală Pitești. Amenzile pentru aceste fapte sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei pentru persoanele fizice și între 1.500 și 2.500 de lei pentru persoanele juridice”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *