Update, 12 iunie 2024, ora 13:50

Adolescentul Antonio Ugur Ali Dina, dat dispărut în urmă cu aproape o lună, a revenit singur la domiciliu. Informația a fost furnizată în urmă cu puțin timp de IPJ Argeș, care nu oferă detalii cu privire la locul în care s-a aflat copilul în toată această perioadă. Potrivit surselor noastre, ar fi stat într-o localitate din județul Prahova.

IPJ mai anunță că băiatul a fost preluat de reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș. Amintim că Antonio era în grija unui asistent maternal, în comuna Leordeni.

Update, 29 mai 2024, ora 10:20

Au trecut două săptămâni de când adolescentul Antonio Ugur Ali Dina, din comuna argeșeană Leordeni, a fost dat dispărut. În ciuda acțiunilor de căutare, băiatul nu a fost găsit nici până la această oră. Prin urmare, în această dimineață autoritățile au emis un nou mesaj RO-Alert.

Dacă cineva îl vede sau poate da alte informații care să conducă la găsirea lui, este rugat să sune la 112 sau la Poliția Orașului Topoloveni, la numărul de telefon 0248.666.550.

Știrea inițială, 15 mai 2024, ora 20:00

Polițiștii din Topoloveni sunt de câteva ore în căutarea unui adolescent dat dispărut. A fost emis și mesaj RO-Alert.

Antonio Ugur Ali Dina, în vârstă de 15 ani, nu a ajuns la cursurile școlare azi-dimineață și, ulterior, nici la domiciliul său, stabilit la un asistent maternal din comuna argeșeană Leordeni.

Semnalmente: 1,70 m înălțime, aproximativ 65 de kg, ochi căprui, păr brunet și tuns scurt. Vestimentația la momentul plecării: pantaloni de tip blugi – negri, hanorac gri deschis și încălțăminte sport gri-portocaliu. Purta un rucsac negru.

Cei care pot oferi informații care să ajute la găsirea minorului sunt rugați să sune la Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la numărul de telefon 0248.666.550.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *