În ultimele 24 de ore, a crescut numărul pacienților cu COVID-19 internați în spitalele din județul Argeș. Potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP), de ieri și până azi alte 3 persoane au ajuns la ATI, astfel încât la această oră 44 de argeșeni sunt la Anestezie-Terapie Intensivă (41 ieri).

Tot în ultimele 24 de ore, patru argeșeni testați pozitiv, toți cu comorbidități, au murit: femeie, 81 de ani (HTA, cardiopatie ischemică cronică); bărbat, 62 de ani (tumoră pulmonară operată); bărbat, 76 de ani (TBC pulmonar sechelar, cardiopatie ischemică cronică, fibrilație atrială cronică); bărbat, 61 de ani (cardiopatie ischemică cronică, fibrilație atrială cronică, HTA esențială). De la începutul pandemiei, în spitalele COVID din Argeș au decedat 442 de persoane.

Numărul cazurilor noi de infectare în județul Argeș în ultimele 24 de ore este de 238 (ieri 189), la un total de 511 teste efectuate în spitalele publice, precizează DSP. Rata de infectare (cumulat în ultimele 14 zile) a scăzut la nivelul județului la 4,16 cazuri la 1.000 de locuitori (ieri 4,24).

În total, în spitalele COVID din Argeș sunt internați acum 453 de pacienți. (Foto: descriptiv. Sursă: Getty Images)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *