De acum înainte, USR Argeș are organizații și în comunele Izvoru și Ungheni. În urma ședințelor de constituire, cele două noi filiale și-au ales liderii: George Niță la USR Izvoru și Mădălina Badea la USR Ungheni.

Ședințele de constituire au fost prezidate de Narcis Mircescu, senator și președinte al USR Argeș, și, respectiv, de Emilia Mateescu, fost prefect al Argeșului.

„În sfârșit avem cu cine! Cetățenii din Izvoru și Ungheni au de ales între dreapta modernizatoare constituită de USR și stânga coruptă de PSD-PNL și alte ramuri ale lor”, declară Narcis Mircescu.

„Românii merită să fie respectați, să le fie respectată demnitatea și să fie tratați ca scopuri în sine, nu ca mijloace electorale. Este dezamăgitor ce se întâmplă în politica românească, este dezamăgitor cum vor PSD și PNL să îndrepte România spre orizonturi totalitare. Oamenii au de ales dacă vor o Românie democrată sau o Românie în care nu au voie să deranjeze cu ideile lor”, spune, la rândul ei, Emilia Mateescu.

Constituirea celor două filiale este salutată și de Bogdan Badea, coordonatorul zonal din partea USR: „Este un mare pas în democratizarea locală a celor două comune, după un timp îndelungat în care cetățenii din Izvoru și Ungheni au trăit într-un sistem feudalist, în care baronii locali se consideră imbatabili”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *