După ce FC Argeș a pierdut astăzi la Mediaș cu 4-1 meciul cu FC Hermannstadt (penultima în clasamentul Ligii I), primarul Piteștiului, Cristian Gentea, îi critică pe fotbaliștii alb-violeți și îi atenționează pe antrenorii echipei și membrii conducerii executive a clubului.

„Din păcate, pierdem lamentabil duelul cu Hermannstadt. Este chiar rușinos să pierdem de o asemenea manieră, într-un astfel de moment.

Pretențiile în rândul jucătorilor au crescut prea mult în ultima perioadă. Important era ca jucătorii să se gândească la duelurile din campionat, și nu la contracte exagerate. La Pitești s-a dorit și se dorește performanța, iar contractele chiar sunt unele bune pentru nivelul Ligii I. Este rușinos să ceri peste 10.000 de euro pe lună și să nu oferi nimic în teren.

Lansez un apel către jucători să trateze cu determinare finalul de campionat, mai ales că în noul sezon vom fi extrem de exigenți în ceea ce privește contractele viitoare. Dorim performanță și plătim pentru performanță, iar acest lucru trebuie să îl înțeleagă orice jucător care îmbracă tricoul alb-violet!

Prestația de astăzi este rușinoasă, iar acest lucru trebuie să le dea de gândit staff-ului tehnic și conducerii executive.

Treziți-vă, până nu este prea târziu!”, transmite primarul Cristian Gentea.

În urma înfrângerii de astăzi, șansele lui FC Argeș de a prinde un loc în play-off s-au diminuat considerabil.

Partida de la Mediaș a contat pentru etapa a 29-a a Ligii I de fotbal – sezonul regular.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *