Primarul Cristian Gentea este foc și pară pe directorul Școlii Gimnaziale nr. 13 „Mircea cel Bătrân” din cartierul piteștean Trivale. Motivul: ca să facă economie la facturi, directorul nu a pornit centrala termică proprie a școlii pentru încălzirea claselor de cursuri, elevii având de suferit din cauza frigului.

„Deși sunt plecat din țară, astăzi după-amiază am fost sunat de părintele unui copil de la clasa pregătitoare de la Școala 13 „Mircea cel Bătrân” din Trivale. Mi-a reproșat că în clasă sunt doar 10 grade, iar copiii tremură de frig. Ca de obicei, de vină este primarul!!!

Am luat legătura imediat cu directorul Termo Calor, cel care mi-a confirmat că astăzi a început furnizarea agentului termic, așa cum știam, dar că Școala 13 are centrală proprie, nu este legată la sistemul centralizat.

L-am sunat de urgenţă pe domnul director Dan Teodorescu, cel care a luat legătura cu directorul școlii, Dragoș Dinculescu. Acesta a recunoscut că este frig, că nu a pornit centrala. Știți de ce??? Pentru că săptămâna viitoare este vacanță și a crezut că mai poate „păcăli” și săptămâna aceasta!!! Chiar dacă asta înseamnă să punem în pericol sănătatea copiilor???

Domnilor și doamnelor directori de unități de învățământ, atunci când ați semnat contractul de management cu mine, v-am cerut să fiți buni gospodari, să cheltuiți cu grijă banul public și să aveți grijă de copii! Ați promis că asta veți face! D-le director Dinculescu, dacă mâine dimineață copiii nu vor intra în clase încălzite, vă promit că veți avea de-a face cu mine! Și vă asigur că nu vă va fi deloc ușor!”, a avertizat, cu puțin timp în urmă, primarul Piteștiului pe pagina sa de socializare.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *