Bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lânăriei (din cartierul piteștean Prundu, în vecinătatea cartierului Tudor Vladimirescu) le dă de ani de zile mari bătăi de cap șoferilor. Zilnic, la barieră se formează cozi de mașini. Șoferii sunt revoltați din cauza timpului pe care trebuie să îl petreacă așteptând trecerea trenurilor la bariera CFR.

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a anunțat astăzi că bariera va fi modernizată: „Am luat legătura cu cei de la CFR. Nu-mi place nici mie și nu mi-a plăcut niciodată cum stau lucrurile la bariera de la Lânăriei (…) Mă gândesc tot timpul la proiectul pe care deja l-am depus legat de pasajul de la Lânăriei.

Dar până să facem toate acestea, vă promit că în maximum două săptămâni – mi s-a spus că o săptămână – va fi adjudecată licitația și va fi semnat contractul pentru bariera automată de la Lânăriei. Am văzut că nu a fost așa de greu, mă mir de ce nu am putut face până acum!

Deci, nu se va mai sta de când pleacă trenul de la Golești, când dăm la manivelă și punem bariera! Va fi una complet automatizată, cu senzori de mișcare. În momentul în care intră (n.r. – trenul) la primele blocuri în Prundu, atunci se va pune automat bariera și timpii (n.r. – de așteptare pentru șoferi) vor fi mult mai scurți”. Vom trăi și vom vedea, șoferii sunt sătui de promisiunile Primăriei. Pitești 24 va urmări subiectul.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *